ACTIVITATS

Kairós Institut complemeta l’activitat terapéutica, les formacions en autoconeixement i l’escola del temps, amb tallers creatius, espais per a la paraula i la reflexió, seminaris especialitzats i meditació.

Seminaris

Els seminaris o tallers son activitats formatives que poden desenvolupar-se un matí, un dia sencer o dos. Alguns dels seminaris actius són:

  • Els septenis de la teva vida
  • Els ordres de l’existència
  • Introducció a la hipnosi ercksoniana i els estats generatius
  • Kinergètics Reset ATM – Nivells 1 i 2
  • Introducció a la PNL
  • Taller de Mindfullness

Tallers creatius

Convençuts de la capacitat de l’expressió artísitica com a font d’autoconeixement proposem tallers creatius per obrir nous camins d’exploració de l’interioritat, alhora que permeten donar eines per a comunicar, creativament, qui així ho vulgui.

Conferències

Cada mes oferim una conferencia vinculada amb temàtiques propies dels professionals de Kairós Institut. Així mateix es realitzen presentacions de cursos, llibres i classes magistrals impartides per experts.

Meditacions i Retirs d’interioritat

Tots els dilluns de cada mes es podrà participar en un espai de meditació d’orientació contemplativa, no excloent però d’altres pràctiques meditatives.
Les meditacions són obertes, es pot començar en qualsevol moment. Les sessions són de 20’15 a 21’30. La meditació sol ser de dos espais de 20 minuts i s’acompanya d’un temps per compartir dificultats en la pràctica. Les aportacions són voluntàries pel manteniment de l’espai.

RETIRS D’INTERIORITAT: Al llarg de l’any s’organitzen 3 retirs d’interioritat (veure Avançat en Autoconeixement)

Sol·licita informació de les activitats de Kairós